De nieuwe Babolat Pure Drive


DOOR Tim OP 01-09-2017 14:27 TENNIS

Babolat is één van de bekendste en meest gebruikte racketmerken in de tenniswereld. Grote internationale sterren als Rafael Nadal, Jo-Wilfried Tsonga, Caroline Wozniacki en Euginie Bouchard spelen hun wedstrijden al jaren met een Babolat racket. De Babolat rackets bieden een goede mix tussen power en controle. Babolat presenteert nu de nieuwe Pure Drive 


Het iconische Babolat racket vindt zichzelf opnieuw uit. Samen met de nieuwe look en het nieuwe design, wordt ook een nieuwe technologie geïntegreerd, voor meer gevoel terwijl de legendarische power behouden blijft. Liefhebbers kijken met belangstelling uit naar de lancering van dit nieuwe Pure Drive racket.

Het Pure Drive racket zorgt dankzij het kenmerkende DNA, een ovaal racketblad en breed frame, voor de perfecte combinatie van power en gevoel. Dit maakt de Pure Drive collectie geschikt voor veel type spelers. Dit zwaardere racket van 300 gram vraagt meer techniek van de speler, maar geeft hier een hoop controle en balsnelheid voor terug. Het balanspunt (320 mm) onderin het racket zorgt ervoor dat dit zwaardere racket goed hanteerbaar blijft, waardoor het racket ook prima aan het net te gebruiken is. Het racket beschikt over een middelgroot racketblad van 645 cm2 dat zorgt voor een uitstekende mix van power en controle.
Het racket is vanaf vandaag te koop zowel online als in de winkels : KLIK 

Pure Drive spelers hebben 10 grand slamtitels gewonnen, de laatste door Garbine Muguruza op Wimbledon in juli 2017.