De nieuwe Nike Phantom Vision


DOOR Tim Fraser OP 27-07-2018 12:43 VOETBAL

Elke aanraking is een schot in de roos met de nieuwe Nike Phantom Vision. Deze nieuwe schoen richt zich volledig op visie, instinct en precisie, wat de belangrijkste kenmerken zijn van de "Phantom" speler. Dit nieuwe model zal gedragen gaan worden door Philippe Coutinho en Kevin de Bruyne. Om een Phantom zoals de Bruyne en Coutinho te worden, moeten spelers beschikken over het vermogen om tegenstanders te "hypnotiseren", ze te "bespioneren" en ze uiteindelijk te elimineren.

De Phantom maakt gebruik van een totaal nieuw vetersysteem. De zogenaamde "Ghost Laces" zijn verstopt onder de upper en zorgen voor een ultrazuiver contact met de bal. De Ghost Laces spannen met één trek volledig aan en dit zorgt voor een heerlijke pasvorm

Het kenmerkende "sokje", de Dynamic Fit Collar is bij de nieuwe Phantom overgenomen van de Mercurial. De functies blijven hetzelfde en de Dynamic Fit Collar geeft je die extra ondersteuning en laat je enkel en schoen als één geheel aanvoelen. De interactie met de voetbal is onverminderd goed. Aan de voorkant bevat de sok een lip die je kan gebruiken om de schoen makkelijker en sneller aan te trekken.

Je bent een groot voetbaltalent en bent hard op weg om je strepen te verdienen. De Black Ops Pack van Nike is bedoeld voor spelers die tegen de top aanzitten, uitstekende voetballers die hun kleur nog moeten verdienen.